Imprægnering af fliser og facader

Imprægnering af fliser og facader i højeste kvalitet

10 års garanti

Er du interesseret i imprægnering af fliser eller facader nær Viborg og Hobro? Vi tilbyder 10 års garanti få vores imprægnering, hvis du tegner en service aftale hvor vi kommer en gang om året og algebehandler overfladen.

​Hos Mørup Algerens ApS tilbyder vi imprægnering af facader, træterrasser og fliser, både af nyanlagte såvel som ældre fliser. Ligesom vi tilbyder en professionel rensning af dine ældre fliser, så de igen kan komme til at se ud som nye. Miljøvenlig imprægnering der holder i mange år. Imprægneringen trænger ca. 1,5 cm ned i belægningen og beskytter den mod at fugt trænger ned i stenen.

Derfor vil du også kunne se at vandet perler på overfladen. Dette hjælper til at holde alger og flisepest på afstand og forlænger levetiden på dine fliser.

Imprægnering af facader​

Imprægnering hjælper til med til at bevare murværket flot i langtid. Vand der trænger ind i facaden er med til at ødelægge murværket og da imprægneringen trænger ind i overfladen er det med til at skyde vandet. Det minimere risikoen for skader, misfarvninger, fugtskader og frostsprængninger.

Hvis man har et problem med meget våde facader, kan der faktisk være en del penge at spare på varmeregningen ved at få din facader imprægneret. Da fugten i vægen vil forhindre facadens isoleringsevne.

Udover imrægnering tilbyder vi også algebehandlng, fliserens og plænerens.

Kontakt os allerede i dag for imprægnering af fliser og facader

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe netop dig? eller er du interesseret i imprægnering af dine fliser eller facader? Så kan du fange os på telefon 50 28 38 38 eller ved at skrive til os på mail@moerup-algerens.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os i dag